Dorpsboerderij sinds 1853

Dorpsboerderij ’t Bruijntje uit Raamsdonksveer heeft een rijke historie die teruggaat tot maar liefst 1853.
Onlangs is deze historische locatie voorzien van trespAgri reclameborden en trespAgri winkelvlaggen. trespAgri komt ook hier weer prachtig tot z’n recht ; opvallend, maar op een mooie, rustige manier.

Als je als bedrijf een historie hebt die terug gaat tot 1853 mag je daar oprecht trots op zijn. Daarom hebben we dit ook nadrukkelijk opgenomen in ons ontwerp bij de reclameborden en vlaggen.

Verse, ambachtelijke streekproducten en geschenken

In de boerderijwinkel kun je terecht voor heerlijke ambachtelijke producten uit de streek zoals boerenzuivel, kaas, rundvlees, eieren, groente & fruit en aardappelen.
In de winkel zijn ook geschenken en cadeau’s verkrijgbaar zoals speciaalbieren, Brabantse Landwijnen, fruitsappen, thee & kruiden.

Boerderij terras

Tijdens de openingstijden van de winkel kun je ook nog even genieten op het boerderij-terras met minibieb, onder het genot van een kopje koffie, thee of chocomel met lekkere molenkoek, appeltaart, worstebrood of een zuivelijsje. Ook aan de kinderen is gedacht met een trampoline en traptrekkers. En natuurlijk kunnen ze een kijkje nemen bij de konijnen en kippen.

Kortom, de moeite waard om eens langs te gaan.
Dorpsboerderij ’t Bruijntje is gevestigd aan de Prins Hendrikstraat 26, in het centrum van Raamsdonksveer. Er is een parkeergelegenheid op het erf.

Meer info kun je vinden op de website
www.hetbruijntje.nl of Facebook www.facebook.com/tbruijntje

Wil jij ook mooi ambachtelijk opvallen ?

#trespAgri #boerderijwinkel #Raamsdonksveer #Het Bruijntje #ambachtelijkopvallen #trotsopdeboer #1853 #dorpsboerderij

Deutsch