Onze leefomgeving wordt in toenemende mate beïnvloed door reclame. Steeds vaker worden reclame boodschappen verspreid en deze worden steeds agressiever en opzichtiger.
Bij reclame is het zinvol een onderscheid te maken tussen verschillende gebieden. Reclame die gebruikelijk is in een winkelstraat of bedrijven-terrein zal storend overkomen in het buitengebied. Reclame moet dus passen in het straatbeeld en mag de omgeving niet ernstig verstoren. Dat zorgt voor een overzichtelijker en rustiger straatbeeld.

‘visuele vervuiling in een landelijk gebied’

Reclameborden met felle, schreeuwende kleurcombinaties geven visuele vervuiling in een landelijk gebied en zijn daarom niet toegestaan volgens de welstandscriteria.
Maar hoe maak je dan wél reclame in het buitengebied ?
Je wilt immers toch opvallen met jouw producten of agrarische bedrijf.
Daarom ontwikkelde printwerck uit Etten-Leur in 2016 een reclamebord speciaal voor de agrarische sector … trespAgri
trespAgri reclameborden hebben een hoge resolutie print van krijtbord wat ze een prachtige, ambachtelijke uitstraling geeft die perfect past in een landelijke omgeving. Dankzij het optimale kleurcontrast – witte letters op een donkere achtergrond – en de product afbeeldingen vallen ze uitermate goed op.

1 beeld zegt meer dan 1.000 woorden

De bekende uitdrukking ‘1 beeld zegt meer dan 1.000 woorden’ gaat ook zeker op voor trespAgri borden. De afbeeldingen op trespAgri borden komen direct bij je binnen, je hoeft dus géén tekst te lezen. Géén onnodige afleiding dus beter voor de verkeersveiligheid.
Wil jij mooi én goed opvallen in het buitengebied ?
Neem dan gewoon even contact met ons op.

#reclame-uitingen #landelijk #buitengebied #trespAgri #reclamebord

Deutsch