“ Vlees met karakter uit Limburg “

De koeien van boerderij Wijnhoverhof in het Limburgse dorpje Blitterswijck zijn van het Engelse Hereford ras. Een bijzonder sterke koesoort, die jaarrond buiten kan blijven en wat ze uitermate geschikt maakt voor natuurbeheer. De koeien van Wijnhoverhof begrazen de kruidige graslanden van de maasoevers tussen Broekhuizen en Grubbenvorst in Noord-Limburg.
In de boerderijwinkel – gevestigd in de monumentale boerderij uit 1790 – wordt vlees verkocht van eigen dieren. En dat is vlees met een authentieke smaak dankzij de voeding van de koeien ; gras met kruiden.
Onlangs is een nieuw trespAgri reclamebord geplaatst om extra op te vallen aan de Ooijenseweg. Het nieuwe reclamebord komt mooi tot uiting in de groene, landelijke omgeving van het rustieke Blitterswijck.
” Apart gedeelte om openingstijden te vermelden met krijtstift “

Bij dit reclamebord hebben we een apart gedeelte aangebracht waar Wijnhoverhof zelf de openingstijden kan vermelden met krijtstift. Superhandig uiteraard als deze gedurende het jaar wisselen.

Meer informatie en openingstijden kun je vinden op de website (link) van Wijnhoverhof en/of via de Facebook pagina (link).
Wil je óók buitengewoon ambachtelijk opvallen ? Neem dan even contact op.

Wil jij óók ambachtelijk opvallen ?

#trespAgri #boerderijwinkel #Blitterswijck #Wijnhoverhof #vlees #ambachtelijkopvallen #trotsopdeboer

Deutsch