” Stadsboerderij in een prachtige groene omgeving “

Midden in Eindhoven ligt een unieke, groene plek ; Landgoed Gennep. Op deze prachtige locatie is stadsboerderij Genneper Hoeve gevestigd, een gemengd biologisch dynamisch landbouwbedrijf met een oppervlakte van 125 hectare.
Melkvee vormt de basis van de Genneper Hoeve, een prachtige veestapel van 40 roodbonte gehoornde MRIJ koeien. Dit oudhollandse ras, dat zijn naam ontleent aan het MaasRijnIJssel gebied. Antibiotica wordt al jaren niet meer gebruikt. De koeien eten volop grasklaver, beekdalhooi en graan van eigen land en geven daardoor melk van een zeer hoge kwaliteit, maar ook zeer smakelijk vlees. Melk en vlees zoals zoals de natuur het bedoeld heeft van koeien die volledig in dienst staan van de landbouwkringloop en bodemvruchtbaarheid.
In de boerderijwinkel – dagelijks geopend van 10 tot 17 uur – kunt u terecht voor heerlijke biologische producten van eigen erf zoals natuurgerijpte boerenkaas, eieren, smaakvol rundvlees, verse melk, aardappelen en groenten van het seizoen. Daarnaast worden er biologische kwaliteitsproducten uit de streek verkocht zoals brood, geitenkaas, kruiden, diverse soorten meel en appelstroop.
printwerck verzorgde onlangs enkele nieuwe trespAgri reclameborden bij de Genneper Hoeve. Prachtige reclameborden met een ambachtelijke uitstraling die dankzij de speciale coating ook nog eens beschreven kunnen worden met krijtstift. Superhandig dus.
Even op adem komen buiten de hectiek van de stad ?
Maak een mooie wandeling over het mooie landgoed en eindig bij het proeflokaal van de Genneper Hoeve. In het proeflokaal (dagelijks geopend) geniet je van koffie met taart, een lekkere boerenlunch of een heerlijke borrelplank met een drankje.
Meer weten over de Genneper Hoeve ?
Kijk dan even op de website https://www.genneperhoeve.nl

Wil jij óók ambachtelijk opvallen ?

Trefwoorden :

Boerderij winkel, zuivel, boerenkaas, Demeter, Genneper Hoeve, boerderij, koeien, trespAgri , boerderijwinkel , ambachtelijk opvallen , trotsopdeboer

Deutsch